OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Rok prijave nastupa na AMBIENTI produljen do 6. rujna

E-mail Ispis

U cilju revitalizacije 43. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta 2016. (12.-16.10.2016.), Grad Zagreb subvencionirat će cijenu izlagačkog prostora za domaće izlagače.

Shodno tome, snižena je cijena za izlagače Hrvatske obrtničke komore, koja sada iznosi 142,50 kn/m2 za osnovno uređeni prostor do 10 m2 po izlagaču.

Hrvatska obrtnička komora snosi 50 % cijene izlaganja, do 10 m2 po izlagaču te je cijena izlaganja:

  • 142,50 KN/m2osnovno uređeni prostor u paviljonu - sufinancirana cijena izlaganja za članove HOK-a - do 10 m2 izložbenog prostora - iznad 10 m2 plaća se puna cijena izlaganja. Osnovno uređeni prostor podrazumijeva uključene obodne stijene, natpis i tepih.

Puna cijena izlaganja iznosi 285,00 KN/m2.

Izlagači slobodno prijavljuju veće površine izlaganja, ali njih će plaćati po punoj cijeni za površine iznad 10 m2.

Izlagači će prostor uređivati u vlastitom aranžmanu, uz mogućnost zakupa opreme od Zagrebačkog velesajma prema važećem cjeniku Zagrebačkog Velesajma.

Na zajedničkom izložbenom prostoru sajma AMBIENTA izlagači će biti raspoređeni od strane stručnih osoba sa Zagrebačkog velesajma.

Kako bi svim zainteresiranim obrtnicima i ostalim članovima Hrvatske obrtničke komore omogućili da na vrijeme prijave sufinancirani nastup po dodatno sniženoj cijeni izložbene površine na predstojećem 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme AMBIENTA 2016. Hrvatska obrtnička komora produžila je rok prijave nastupa za svoje članove do zaključno 06.09.2016. godine.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici mogu se javiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru; kontakt osobe su g. Dražen Horvat, tel: 01/4806 650,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .i g. Darko Prister, tel: 01 4806 639,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,

U prilogu: Prijavnica za 43. Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme AMBIENTA 2016.

 

OKKZŽ poziva na 100% ZAGORSKO u Zagrebu

E-mail Ispis

U petak i subotu, 16. i 17. rujna 2016. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se 7. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“ u Zagrebu.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“,  Krapinsko-zagorska županija se promovira kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a ista će postati  poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su sudjelovali na izložbama Krapinsko-zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora.

Kotizacija za sudjelovanje na sajamskoj izložbi po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagač dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na 7. Sajamskoj izložbi Krapinsko-zagorske županije  „100% ZAGORSKO“ u Zagrebu.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te  vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 12. kolovoza 2016. godine.

 

Attachments:
Download this file (Prijavnica (2).doc)Prijavnica (2).doc[ ]350 Kb
Više...
 

OKKZŽ poziva na 100% Zagorsko u Rijeci

E-mail Ispis

U petak i subotu, 26. i 27. kolovoza 2016. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 3. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“. „100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se nuditi proizvodi OPG-ova, obrta i tvrtki iz Krapinsko-zagorske županije. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su sudjelovali na izložbama Krapinsko-zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci.

Sukladno navedenom ispred Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije pozivaju se svi zainteresirani obrti da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 8. srpnja 2016. godine na online poveznici http://www.kzz.hr/javni-poziv-100-posto-zagorsko-rijeka-2016. Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte ili neposredno u pisarnicu na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, 49000 Krapina. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Krapina, Magistratska 1, gđa. Ivanka Kuščar pozivom na broj telefona 049/329-084 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

OKKZŽ na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora (HOK) je organizirala i s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancirala kolektivni nastup članova HOK-a na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održao od 14. do 20. svibnja 2016. godine.

Na izložbenom prostoru od 21m² ukupno se prezentiralo 35 izlagača, uz financiranje OKKZŽ za svoje članove.

Posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstavio se obrt "PROMEGA" iz Radoboja , vlasnika Maria Kiseljaka prezentirajući ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke. Nastavno navedenom, na sajmu je u jednoj visokoj vitrini prikazan presjek sljedećih 15 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije:

1. Bačvarska i kačarska radnja "Petek", vl. Drago Petek;

2. Bravarsko - kovačka radionica "Mišak", vl. Stjepan Mišak;

3. "Keratims", vl. Mladen Savić;

4. Lončarija "Kovačić", vl. Ivan Kovačić;

5. Atelier Varga, vl. Darko Varga;

6. Lončarstvo i kovačnica "Majstor Tomo", vl. Đurđa Kovačić;

7. Eko - etno, vl. Neven Krušelj;

8. L - ART, vl. Ljiljana Javorić;

9. "BGS", obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje, vl. Lidija Božiček;

10. Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata "Podhraški", vl. Bojan Podhraški;

11. Izrada igračaka i suvenira "Čukelj"; vl. Renata Čukelj;

12. "Medičarsko - svjećarska radnja ZOZOLLY", vl. Vlasta Hubicki;

13. Medičarsko - svjećarski obrt i suvenirnica "Mahmet", vl. Gordana Mahmet - Habazin;

14. Medičarna "Šćuric", vl. Brankica Šćuric;

15. Zlatarna "Vrančić", vl. Hrvoje Vrančić.

Ujedno su se članovi OKKZŽ predstavili putem ciljanih kataloga: Katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko - zagorske županije, Katalog metaloprerađivača Krapinsko - zagorske županije i Katalog "Od temelja do krova".

 


Stranica 9 od 16

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner