OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Predstavljeni izlagači OKKZŽ na ovogodišnjem GRAPOEXPO u Gračanici

E-mail Ispis

Obrtnici u organizaciji HOK-a izlažu na ovogodišnjem sajmu GRAPOEXPO u Gračanici  ( BiH ), koji se održava od 18. do 22. travnja 2017. godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore predstavlja se i 20 hrvatskih obrtnika.  Uz izlagače predstavljeni su sljedeći Katalozi OKKZŽ: Katalog tradicijskih i umjetničkih obrta KZŽ, Katalog metaloprerađivača KZŽ i Katalog Od temelja do krova KZŽ.

Sufinanciranjem Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, na sajmu je  prikazan presjek 15 starih zanata i tradicijskih obrta  putem uzoraka ručno rađenih tradicijskih i umjetničkih obrta. Svoje tradicijske i umjetničke proizvode u zajedničkoj vitrini ispred OKKZŽ  predstavili su slijedeći obrti:

Više...
 

HOK organizira i sufinancira Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu 2017.

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sa 70% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivni nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2017. (IHM 2017.).

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu sa preko 1.000 izlagača iz preko 60država svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od dvadeset godina, a koji će posjetiti preko 130.000 posjetitelja.

Više...
 

Plan međunarodnih i regionalnih sajmova HOK-e za 2017. godinu

E-mail Ispis

U privitku se nalazi plan međunarodnih i regionalnih sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2017. godinu

 

Održan 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko - križevačke županije

E-mail Ispis

U sklopu 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko - križevačke županije, od 11. do 13. studenoga 2016. godine, ispred Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije na sajmu je nastupila "Lončarija" vlasnika Ivana Kovačića iz Marije Bistrice prezentirajući svoje proizvode od gline. Tema trodnevnog sajma bila je prezentacija obrtničkih zanimanja, inovacije i nove tehnologije. Partner ovog sajma bila je Brodsko-posavska županija, a program je bio obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama. Organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca. Svoje proizvode i usluge je na sajmu izložio 251 izlagač iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 


Stranica 4 od 14

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner