OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Obrtnici u organizaciji HOK-a na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira nastup hrvatskih obrtnika na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu (MPS) u Novom Sadu 2017. koji će se održavati od 13. do 19. svibnja 2017. godine.

Riječ je o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Izlagači HOK-a: 22 obrtnika i institucija – od čega njih 6 putem eksponata, 15 obrtnika putem uzoraka proizvoda, 1 obrtnik putem roll-up plakata.

U suradnji sa Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu u Novom Sadu prezentirati  će se katalog metaloprerađivača, katalog građevinara i katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te u jednoj visokoj vitrini uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

Na centralnom info-pultu HOK-a prezentirat će se poslovne baze HOK-a, CD „Poslovne informacije HOK-a“, a posjetiteljima štanda HOK-a bit će čitavo vrijeme na raspolaganju dežurni djelatnik HOK-a vezano uz sve upite i pružanje poslovnih informacija.

Robne grupe izlagača HOK-a koje se prezentiraju na sajmu: izrada lamela i kočionih sustava za vozila i poljoprivredne strojeve, strojna obrada metala i izrada zupčanika, lijevanje i obrada lijevanih dijelova od obojenih metala, izrada konzola javne rasvjete, izrada auto-dijelova, pneumatika, hidraulika, izrada opreme i strojeva za poljoprivrednu proizvodnju, izrada proizvoda od plastike, tradicijski obrti, turizam…

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, poljoprivredni proizvodi, ambalaža za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, proizvodi gumarske industrije, poljoprivredna mehanizacija i rezervni dijelovi, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnja; građevinarstvo, strojevi i oprema za obradu metala, obrada metala i proizvodnja proizvoda od metala, obrada drva, prerada plastičnih masa i proizvodi od plastike, elektronika i energetika, obnovljivi izvori energije, kolektivni nastupi zemalja...

Attachments:
Download this file (popis izlagaca Novi Sad 2017. (1).pdf)popis izlagaca Novi Sad 2017. (1).pdf[ ]127 Kb
 

Izlagači OKKZŽ na ovogodišnjem KVARNER EXPO 2017

E-mail Ispis

Na ovogodišnjem " Kvarner expo 2017 " koji se održavao u Crikvenici od 14. do 15. travnja  2017. godine u organizaciji Obrtničke komore Primorsko- goranske županije i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore predstavilo  se 40 izlagača.

Ispred Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije izlagali su sljedeći izlagači:

« ATELIER VARGA », vl. Darko Varga, Zlatar,

« Bačvarska i kačarska  radnja », vl. Drago Petek , Đurmanec,

« Keratims », vl. Mladen Savić, Bedekovčina,

« Lončarija », vl. Ivan Kovačić, Marija Bistrica,

 

Predstavljeni izlagači OKKZŽ na ovogodišnjem GRAPOEXPO u Gračanici

E-mail Ispis

Obrtnici u organizaciji HOK-a izlažu na ovogodišnjem sajmu GRAPOEXPO u Gračanici  ( BiH ), koji se održava od 18. do 22. travnja 2017. godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore predstavlja se i 20 hrvatskih obrtnika.  Uz izlagače predstavljeni su sljedeći Katalozi OKKZŽ: Katalog tradicijskih i umjetničkih obrta KZŽ, Katalog metaloprerađivača KZŽ i Katalog Od temelja do krova KZŽ.

Sufinanciranjem Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, na sajmu je  prikazan presjek 15 starih zanata i tradicijskih obrta  putem uzoraka ručno rađenih tradicijskih i umjetničkih obrta. Svoje tradicijske i umjetničke proizvode u zajedničkoj vitrini ispred OKKZŽ  predstavili su slijedeći obrti:

Više...
 

HOK organizira i sufinancira Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu 2017.

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sa 70% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivni nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2017. (IHM 2017.).

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu sa preko 1.000 izlagača iz preko 60država svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od dvadeset godina, a koji će posjetiti preko 130.000 posjetitelja.

Više...
 


Stranica 4 od 15

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner