OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Cehovi Ceh ugostitelja
Ceh ugostitelja

Ceh ugostitelja OKKZŽ

E-mail Ispis


Predsjednik Ceha ugostitelja OKKZŽ: Ivan Đurkin Benkotić, UO Sveti Križ Začretje

Ostali članovi:

 • Marijan Jembrih  - potpredsjednik, UO Zlatar
 • Zdravko Mlakar, UO Bedekovčina
 • Damir Čuček, UO Krapina
 • Damir Tumpa, UO Krapinske Toplice
 • Dragutin Bračun, UO Pregrada
 • Darko Dominko, UO Zabok
 • Darko Grden, UO Stubica


 

Besplatna tri mjeseca korištenja digitalne usluge " Smart Service " za ugostitelje

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom ugostiteljima omogućila besplatno korištenje digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića u razdoblju od tri mjeseca. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

 • Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.
 • Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).
 • Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.
 • Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.
 • Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

Kako bi mogli pristupiti ovoj aplikaciji, potrebno je izvršiti prijavu putem linka koji se nalazi ovdje.

Na istom linku  nalazi se i kratki video koji korisnika upoznaje s aplikacijom.

Upute za korištenje možete preuzeti OVDJE.

Za sve upite vezane uz tehnička pitanja o aplikaciji e-mail adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a o uvjetima korištenja možete se obratiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Pozivamo ugostitelje da se prijave i iskoriste mogućnost besplatnog korištenja usluge u probnom periodu od 3 mjeseca.

 

HZJZ objavio dvije nove preporuke za catering djelatnosti

E-mail Ispis

HZJZ objavio je dvije nove preporuke vezane za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) i za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja.

Preporuke za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) dostupne su OVDJE.

Preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja dostupne su OVDJE.

 

Klikom do brže narudžbe

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom izradila aplikaciju namijenjenu ugostiteljima. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja u novonastalim izazovnim okolnostima zbog koronavirusa, ali i osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo.

Digitalna aplikacija predstavljena je u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika koji je za potrebe predstavljanja  aplikacije pretvorena u 'Caffe bar HOK'.

Predstavljen je Smart Service višejezični servis koji omogućava gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda ponudu ugostiteljskog objekta te naruči hranu i piće za svoj stol. Bez preuzimanja i instaliranja aplikacije, bez ostavljanja podataka, već samo koristeći QR kod koji se nalazi na stolu, svaki gost brzo i jednostavno dolazi do željene ugostiteljske usluge. Osim što se smanjuje vrijeme čekanja narudžbe za gosta i ostvaruje efikasnija usluga, osoblju objekta omogućava se pregledna statistika u realnom vremenu. Svaki ugostiteljski objekt aplikaciju može prilagoditi svojoj ponudi bez dodatnih ulaganja.

„Dinamična vremena u kojima živimo, zahtijevaju stalnu prilagodbu i unaprjeđenje poslovanja svake djelatnosti. Hrvatska obrtnička komora inicirala je razvoj pametne aplikacije koja unapređuje poslovanje svojih članova ugostitelja. Platforma koju smo predstavili bit će dana na besplatno korištenje svim našim članovima ugostiteljima kroz iskustveni period od tri mjeseca. Vjerujemo da će naši ugostitelji prepoznati ovaj projekt kao podršku njihovom efikasnom poslovanju. Digitalna platforma koju smo danas predstavili namijenjena je ugostiteljima, međutim mi već razmišljamo kako je prilagoditi i našim drugim djelatnostima“, istaknuo je Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.

Letak je dostupan OVDJE.

 

Hrvatska obrtnička komora: Ugostitelji zadovoljni donesenim preporukama za rad

E-mail Ispis

Predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a  Joso Smolić na sastanku Stožera civilne zaštite RH  održanom 4. svibnja s ravnateljem Stožera  Davorom Božinovićem, ministrom  turizma  Garijem Cappellijem   i ravnateljem Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  prof.dr. Krunoslavom  Capakom  obrazložio je prijedloge i uvjete vezane uz početak rada i otvaranja ugostiteljskih objekata.
Prijedlozi su prethodno  usuglašeni s predsjednikom Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK Draženom Bobanom  i   Ministarstvom turizma te su kao zajednički stav  izneseni na sastanku  Stožera civilne zaštite RH.
Tri ključna zahtjeva odnosila su se na mogućnost rada u zatvorenom prostoru, dozvolu za  radno vrijeme od 6 do 23 sata i izbjegavanje dodatnih troškova u poslovanju zbog pridržavanja mjera zaštite u objektima, poput ugradnje zaštitnih pregrada.
Hrvatski zavod za javno zdravstvo jučer je objavio Preporuke za rad ugostiteljskih objekata, kojim se ova važna traženja uvažavaju.
„Zadovoljni smo što je Stožer civilne zaštite RH prihvatio prijedloge struke, pogotovo u dijelu koji se odnosi na rad i u zatvorenim prostorima uz poštivanje određenih epidemioloških mjera. Također je bilo važno da se rad dozvoli do 23 h jer većina ugostiteljskih objekata tada ostvaruje najveći promet. U ovih nekoliko dana pripremit ćemo se za rad i veselimo se otvaranju u ponedjeljak. Ovim putem pozivamo sve kolegice i kolege, ali i naše goste da pokažu društvenu odgovornost, drže se propisanih mjera, kako bi nam svima bilo lakše.“, rekao je Joso Smolić, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a.

 

HZJZ objavio Preporuke za rad ugostiteljskih objekata

E-mail Ispis

HZJZ objavio je Preporuke za rad ugostiteljskih objekata, koje možete pronaći OVDJE

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 6

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner