OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica
E-mail Ispis

UDRUŽENJE OBRTNIKA STUBICA

Matenačka cesta 6, 49240 Donja Stubica
Telefon: 049/286-088
Tel/fax:049/286-410
Mob: 099/4323-595

Radno vrijeme ureda: ponedjeljak, utorak, srijeda, petak: 8,00-16,00h
                                         četvrtak: 12,00-20,00h

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

Attachments:
Download this file (STATUT UO STUBICA.doc)STATUT UO STUBICA.doc[ ]186 Kb
Više...
 

Čestitka

E-mail Ispis

 

Održane sjednice Tijela UO Stubica

E-mail Ispis

12.12.2017. godine s početkom u 10,00 sati održana je peta po redu sjednica Nadzornog odbora Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice u mandatnom razdoblju 2014.-2018.g. Na sjednicu su se odazvali svi članovi.

Verificiran je zapisnik sa 4. sjednice Nadzornog odbora, razmatrani su nacrti prijedloga Izmjene i dopune Financijskog plana Udruženja za 2017. godinu, prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu te prijedlog Programa rada za 2018. godinu. Sukladno dnevnom redu, nakon razmatranja po svim stavkama, donijeti su zaključci koji se prosljeđuju Upravnom odboru i Skupštini na usvajanje.

U petak 15.12.2017. godine održane su i 16. sjednica Upravnog odbora te 9. sjednica Skupštine Udruženja.
Usvojene su Izmjene i dopune Financijskog plana za 2017. godine, Plan programa rada za 2018. godinu, Financijski plan za 2018. godinu te je donesena odluka o dodjeli priznanja Udruženja za 2017. godinu koja će se dodijeliti na planiranoj 4. Večeri obrtnika.
Najavljeni su izbori za tijela unutar jedinstvenog komorskog sustava za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine.
Na kraju sjednice dugogodišnji član Upravnog odbora Udruženja i predsjednik Ceha tradiciskih i umjetničkih obrta, Ivan Kovačić najavio je odlazak u mirovinu s danom 31.12.2017. godine. Tom prigodom zahvalio se svima na suradnji , poželio puno uspjeha u daljnjem radu te sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

 

Priznanje obitelji Micak iz Marije Bistrice

E-mail Ispis

U Splitu je održan 19. po redu hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT.
Cilj ovog susreta je predstavljanje Hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja koji je ove godine okupio gotovo 120 sudionika iz osam zemalja.
U okviru burze dodijeljene su godišnje nagrade Simply the best za 2017. godinu koje zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju u sedam kategorija.
U 1. kategoriji "Ugostiteljski objekti" grupi "Vinarije" nagradu je dobila Klet Zagorski dvori-Vinarija Micak iz Marije Bistrice za kvalitetu usluge, ponudu tradicijskih jela i vrhunskih vina u kreativno uređenom prostoru obiteljske vinarije, članovi Udruženja obrtnika Stubica. Ovom prigodom čestitamo sretnim dobitnicima uz želje za uspjeh u daljnjem radu.

 

OKKZŽ uručila priznanja za 2017. godinu

E-mail Ispis

6. studenog 2017. godine, svečanom sjednicom Skupštine, OKKZŽ je obilježila Dan Komore.
Na svečanoj sjednici Skupštine prisustvovali su predstavnici JLS, Hrvatske obrtničke komore, Područnih obrtničkih komora, udruženja obrtnika, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, poslovnih banaka te lokalnih medija.

Tom prigodom uručene su plakete OKKZŽ za 2017. godinu.
Iz Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice Brončanu plaketu, priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području Krapinsko-zagorske županije dobila je Đurđa Drempetić vlasnica obrta Knjigovodstvo-ugostiteljstvo "San" iz Donje Stubice.

Srebrna plaketa, priznanje pojedincima i institucijama u zemlji i inozemstvu koji su svojim djelovanjem i iskazanom potporom OKKZŽ dali značajan doprinos njenom radu i razvoju obrtništva dodijeljena je Ivanu Kovačiću vlasniku obrta "Lončarija" iz Marije Bistrice.

Najveće priznanje OKKZŽ, Zlatna plaketa, priznanje za dugogodišnji doprinos u organizaciji strukovno-cehovskog rada, strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva te organizaciju kulturno-umjetničkih i spotrskih aktivnosti obrtnika na području Krapinsko-zagorske županije dodijeljena je Vlasti Hubicki vlasnici obrta Medićarsko-svjećarska radnja Zozolly-utemeljeno 1882. godine iz Marije Bistrice, čiji obrt ove godine obilježava 135. obljetnicu kontinuiranog rada.

Dobitnici svih triju priznanja OKKZŽ za 2017. godinu su članovi našeg Udruženja, kojima i ovim putem čestitamo. Vjerujemo kako će im dodijeljena priznanja biti dodatni "vjetar u leđa" za nastavak uzornog poslovanja.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 33

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner