OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Održana sjednica Skupštine UO Bedekovčina

E-mail Ispis

U utorak 27. studenog 2012. godine održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na radnom dijelu Skupštine donesene su Odluke o usvajanju rebalansa Financijskog proračuna za 2012. godinu, Programa rada za 2013. godinu i  Financijski proračun za 2013. godinu.
Nakon radnog dijela Skupštine, predsjednik OKKZŽ, g. Davor Pleško uručio je priznanja obrtnicima koji obilježavaju 20, 25 i 35 godina u  obrtništvu.Tako su priznanje za 20 godina u obrtništvu dobili: Jasenka Hranić, Vera Ivančir, Štefanija Videk, Zdravko Mlakar i Ivan Vidiček, za 25 godina u obrtništvu: Stanislav Kolarić i za 35 godina u obrtništvu: Ivan Gorički.

 

 

Fiskalizacija u prometu gotovinom

E-mail Ispis

Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom stupa na snagu 1. siječnja 2013.g. Odredbama Zakona uvodi se fiskalizacija u prometu gotovinom kao skup mjera koje su obvezni provoditi obveznici fiskalizacije, kako bi se osigurao nadzor ostvarenog prometa u gotovini. Radi provedbe navedenog postupka, obveznicima fiskalizacije uvodi se obveza izdavanja računa putem elektroničkih naplatnih uređaja.

U cilju pravovremenog informiranja javnosti Porezna uprava otvorila je Internet stranicu „Fiskalizacija u prometu gotovinom“ na kojoj se mogu naći sve aktualnosti vezane uz provedbu projekta fiskalizacije.

Stranicu je moguće pronaći na internet adresi:

www.porezna-uprava.hr/fiskalizacija/fiskalizacija.asp

 

Revija hrvatskih tradicijskih kolača i domaćih slastica

E-mail Ispis

Na ovogodišnjem INTERSLASTU, europskom kongresu slastičarstva, sladoleda i konditorstva u Umagu, prisustvovala je gđa. Štefica Gulija, vlasnica obrta Slastičarnica "Tri užitka", iz Bedekovčine. Ona se je predstavila na reviji hrvatskih domaćih kolača i slastica sa Autohtonim slasticama Hrvatskog zagorja. Tom prigodom osvojila je drugo mjesto u kategoriji izrade svečanih torta.

 

Potpora za poboljšanje ugostit. i turist. usluga u agroturizmu

E-mail Ispis

Na temelju članka 8., stavka.1. Pravilnika o dodjeli potpora za poboljšanje ugostiteljskih i turističkih usluga u agroturizmu Krapinsko-zagorske županije („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“, broj 6/12 i 17/12 ) obnašateljica dužnosti župana - zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije raspisuje: J A V N I  P O Z I V za dodjelu potpora za povećanje i poboljšanje ugostiteljskih i turističkih usluga u agroturizmu Krapinsko-zagorske županije.

Više...
 

Informatičko obrazovanje obrtnika 2012.godine

E-mail Ispis

Slijedom prijavljenog Projekta Ministarstvu poduzetništva i obrta RH,  Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije dana 24 rujna započela je s realizacijom Projekta "Informatičke kompentencije obrntika" za 2012. godinu. Edukacija se odvija u suradnji s obrtnom Mikrobit informatika, vlasnika Tomice Jurinjaka, a održava se u prostoru Udruženja obrtnika Bedekovčina. Edukacija će se odvijati u dvije grupe, jutarnja i popodnevna po osam polaznika, a traje deset radnih dana. Za obrtnike OKKZŽ informatička edukacija je besplatna.

 

Attachments:
Download this file (imformat.obrazovanje.jpg)imformat.obrazovanje.jpg[ ]51 Kb
Download this file (Picture 169.jpg)Picture 169.jpg[ ]1187 Kb
 


Stranica 18 od 20

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner