OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika Bedekovčina organizira odlazak na

Kestenijadu u Hrvatsku Kostajnicu dana 07.10.2017. godine.

 

Zainteresirani neka se jave u Udruženje obrtnika Bedekovčina

ili na broj mobitela: 098/1664-328 do 28.09.2017.

 

Pevec osigurava povoljnije cijene proizvoda članovima HOK-e

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora i trgovački lanac Pevec i u ovoj godini nastavljaju suradnju u okviru projekta HOK Zajednička nabava, putem kojeg se članovima HOK-a osiguravaju povoljnije cijene proizvoda iz prodajnog asortimana Peveca.

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Pogodnosti u prodajnim centrima trgovačkog lanca Pevec, hrvatski obrtnici, kao i dobrovoljni članovi HOK-a, ostvaruju u sklopu projekta  HOK Zajednička nabava, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

Pogodnosti u Pevecu možete koristiti na način da Pevec provjerava status člana HOK-a putem provjere OIB broja. Popust članovi ostvaruju na info/veleprodajnom pultu (na veleprodajnoj blagajni). Račun koji Pevec izdaje glasi na obrt. Popusti se odobravaju na sve programe: građevina i boje, keramika i sanitarije, željeznarija, vrt i sport, kućanski uređaji, elektronika i dom i dizajn. Popusti se ne odobravaju na proizvode koji se nalaze na akciji, rasprodaji ili trajno niskoj cijeni. Nastavno na način plaćanja karticom, prilikom plaćanja novčanicama popust se uvećava za 2%.

Adrese prodajnih centara:

http://www.pevec.hr/prodajni-centri/

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac, s tradicijom dugom 26 godina, koji se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa na sedam odjela, birati između više od 100 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.

 

Izlet u NP Krka- Šibenik- Zadar

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika Bedekovčina organizira dvodnevni izlet u Dalmaciju dana 10.6.-11.06.2017. u suradnji s putničkom agencijom Presečki. Posjetit će se NP Krka -Šibenik - Zadar - Nin. Cijena izleta je 660,00 kn. Cijena obuhvaća troškove prijevoza, večera, noćenje s doručkom, ručak, ulaznicu za NP, lokalne vodiče u Šibeniku i Zadaru, licenciranog pratitelja, organizaciju putovanja,  osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine.

Zainteresirani neka se jave u Udruženje obrtnika Bedekovčina  do 17.05.2017. godine na telefon 214-730 ili mobitel 098/1664-328.

 

Održane prezentacije srednjoškolskih zanimanja učenicima osnovnih škola

E-mail Ispis

Dana 13.03.2017. godine održane su Prezentacije srednjoškolskih zanimanja i programa za 2017. godinu u Osnovnoj školi Bedekovčina i Osnovnoj školi Brestovec Orehovički. Prezentaciju su zajednički organizirali Krapinsko-zagorska županija, Obrtnička komora i Gospodarska komora KZŽ, Hrvatski zavod za zapošljavanje i srednje škole KZŽ.
Učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima se je prezentiralo kako izabrati pravo zanimanje, o stanju na tržištu rada, o sustavu školovanja za obrtnička zanimanja po Jedinstvenom modelu obrazovanja, a srednje škole Krapinsko- zagorske županije predstavile su srednjoškolske programe svojih škola.

Prezentacijama je također prisustvovao  g. Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije, načelnik Općine Bedekovčina g. Darko Ban, te Predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčine, g. Stjepan Kotarski.
Nakon uvodnih riječi ravnatelja škola, započelo se je s  prezentacijama.

Tijek prezentacije:

-  Kako izabrati pravo zanimanje? – predstavnik HZZ PU Krapina

- Prikazivanje dva promotivnog filma o deficitarnim zanimanjima u KZŽ, građevinarstvo i metalurgija

- Informacije o upisu u Jedinstveni model obrazovanja za trogodišnja zanimanja – predstavnik Udruženja obrtnika Bedekovčina

- Nakon predstavljanja Jedinstvenog modela obrazovanja za trogodišnja zanimanja, učenicima i roditeljima obratio se župan KZŽ g. Željko Kolar i istaknuo potrebu  i prednost za školovanje djece u obrtničkim zanimanjima. Istaknu je da KZŽ svake godine dodjeljuje stipendije za deficitarna zanimanja.

- Predstavljanje zanimanja/ programa obrazovanja za koja se moguće školovati u KZŽ – predstavnici srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije

Nakon prezentacija uslijedilo je osobno informiranje roditelja i učenika kod predstavnika srednjih škola i HZZ-e na pripremljenim info punktovima, gdje su učenici dobili promotivne materijale pojedinih škola, HZZ i OKKZŽ.

Trogodišnja deficitarna zanimanja su: zidar, tesar, keramičar-oblagač, soboslikar ličilac, instalater grijanja i klimatizacije, monter suhe gradnje, vodoistalater, bravar, elektroinstalater, CNC operater, bravar, tokar, strojobravar, stolar,kuhar, konobar, krojač, pekar, mesar, autolakirer, autolimar, vozač.

Attachments:
Download this file (Prezentacija OŠ Brestovec 2017.jpg)Prezentacija OŠ Brestovec 2017.jpg[ ]1191 Kb
 

Zajednička nabava - HOK ZNA

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabavaHOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se ostvaruju značaje uštede u poslovanju. Namjera je u projekt HOK ZNA uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

E-mail adresa za upite članstva i prijedloge za suradnju s novim partnerima: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Telefoni: 01 4806 635, 4806 653, 4806 639, 4806 670

 


Stranica 7 od 21

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner