OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ Konferencija " Žene i poduzetništvo "

Konferencija " Žene i poduzetništvo "

E-mail Ispis PDF

Dana 17.06.2021. u Poduzetničkom centru u Krapini jučer se održala Konferencija „Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji 2021.“.

„Kako sam uspjela?“ „Kako doći do dobre ideje i pretvoriti je u uspješan business?“ „Kako razvijati uspješnu karijeru?“ teme su kojima zanimljive govornice otkrivaju svijet poduzetništva kroz svoje priče uspjeha. Sudjeluju obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost.

Organizatorica konferencije i direktorica tvrtke SL komunikacije Snježana Leljak rekla je da je ovo treća godina da se druže i tematski bave problemima žena kada se odluče ući u svijet obrtništva poduzetništva, politike, tj. kada odluče graditi neku svoju karijeru. Vjerojatno bi velika većina istaknula da prevelikih problema nema, kako smo sigurno ravnopravne, kako se gleda kako je netko sposoban, učinkovit i slično. No, osobno mogu reći kako je ženama veliki izazov uspjeti se izboriti u poslovnom svijetu. Ako je žena glasna, teži ispunjavanju zadataka, i ako vodi svoj tim, bude kritizirana kako je agresivna, dok je muškarac za isto takvo ponašanje okarakteriziran kao odlučan i dobar menadžer. S druge strane, ako u tišini čekate da dođe vaš red za riječ, i da se priznaju zasluge za nešto što ste odradili, vjerujte da ćete jako dugo čekati“, istaknula je Leljak.

Sudionice konferencije pozdravili su gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Darko Varga, predsjednik HGK- Županijske komore Krapina Josip Grilec, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova u RH Višnja Ljubičić i zamjenica župana Jasna Petek.

Ažurirano Petak, 25 Lipanj 2021 10:41  

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner