OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna

Poziv na Forum Sudjelovanjem do povjerenja i uspješnog poslovanja, u sklopu projekta DEMINE

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije skreće pažnju svojim članovima kako je ŽK Krapina partner na projektu DEMINE – povećanje uključenosti zaposlenika u poslovanje u poduzećima, koji EU sufinancira iz programa Zajednice za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – PROGRESS. Nositelj projekta čija je vrijednost 151.723,17 eura jest Fundacija Prizma iz Slovenije, dok su uz ŽK Krapina ostali projektni partneri Štajerska gospodarska komora iz Slovenije, Savez samostalnih sindikata Slovenije – Područna služba Podravje te Savez samostalnih sindikata Pančevo iz Srbije.

Cilj je projekta promicanje znanja o EU i nacionalnim regulativama kako bi se povećala uključenost zaposlenika u poslovanje i upravljanje operativnim praksama u tvrtkama, odnosno informiranje radnika kroz koje mjere mogu ostvarivati utjecaj na odluke koje se poduzimaju unutar tvrtke.

U sklopu projekta, u Hrvatskoj će se održati nacionalni Forum, i to u srijedu 29. travnja u 10 sati, u ŽK Krapina, Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina, na kojem će se, uz pomoć aktivnog sudjelovanja dionika, nastojati potaknuti rasprava, razmjena informacija i iskustava te će se pokušati dobiti odgovor na pitanje kako unaprijediti stanje na području radničke participacije.

Na Forumu će sudjelovati predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore, predstavnici poslodavaca i radnika te ostali dionici. Također, predstavnici tvrtki Zagorski Vodovod d.o.o. i Omco Croatia d.o.o. iznijet će primjere dobre prakse svojih tvrtki.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju ispuniti prijavu koja se nalazi u prilogu te je dostaviti na fax: 049/371-884 ili e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 27. travnja.

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner