OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Prezentacija Mjera aktivne politike zapošljavanja

E-mail Ispis PDF

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina organizira prezentaciju Mjera aktivne politike zapošljavanja pod nazivom „Od mjere do karijere“, u sklopu 26. Zagorskog gospodarskog zbora.

Različitim financijskim subvencijama i programima obrazovanja i usavršavanja omogućuje se zapošljavanje novih radnika, dodatna edukacija, očuvanje radnih mjesta ili uključivanje u programe javnih radova. Za paket mjera „Od mjere do karijere“ ukupno je na raspolaganju 1,6 milijardi kuna.

Na prezentaciji će se moći saznati koje mjere se mogu koristiti i pod kojim uvjetima, kolika financijska sredstva se mogu ostvariti, koju dokumentaciju treba prikupiti te koje su obveze poslodavca i radnika.

Prezentacija „Od mjere do karijere“ održati će se u četvrtak, 6. rujna 2018. godine u 10:00 sati u dvorani HGK ŽK Krapina, Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina. Predviđeno trajanje prezentacije je do 11:00 sati.

Ažurirano Petak, 31 Kolovoz 2018 10:35
 

Prijavite se na " Dan kreativnih žena "

E-mail Ispis PDF

Partneri projekta Enter koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda organiziraju Dan kreativnih žena u sklopu ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora.

Dan kreativnih žena zamišljen je kao okrugli stol na kojem će razni sudionici predstaviti svoja iskustva u sferi poduzetništva, ali imat će i mogućnosti čuti o raznim oblicima finacniranja svojih poduzetničkih ideja.

Okrugli stol održat će se 07.rujna 2018. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Krapina s početkom u 14.00 sati, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno do  06. rujna 2018. godine putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ažurirano Petak, 31 Kolovoz 2018 12:52
 

Najava 26. Međunarodnog sajma gospodarstva „ Zagorski gospodarski zbor Krapina 2018.“

E-mail Ispis PDF

Dana 30. kolovoza 2018. godine, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljeno održavanje najznačajnije gospodarske manifestacije Krapinsko-zagorske županije „26. Međunarodni gospodarski sajam - ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR KRAPINA 2018.“ koji se tradicionalno i ove godine održava u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini.

Najavu ove tradicionalne gospodarske manifestacije održali su ispred organizatora HGK Županijske komore Krapina-predsjednik Josip Grilec, suorganizatora Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije-potpredsjednik Darko Varga, te ispred organizacijskih partnera Krapinsko-zagorske županije-župan Željko Kolar i Grada Krapine-gradonačelnik Zoran Gregurović.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:42 Više...
 

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme Tjedna kajkavske kulture u Krapini

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije skreće pažnju vlasnicima obrta ugostiteljske djelatnosti s područja grada Krapine kako je ispred Grada Krapine  donešena Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i sudionika manifestacije za vrijeme održavanja Tjedna kajkavske kulture 2018. (od 2. do 9. rujna 2018.) u kojoj se između ostalog odobrava radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 5,00 sati. Detaljne informacije o istome dostupne su u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Ažurirano Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 11:44
 

Prijavite se na 25. Generalni BH sajam ZEPS Zenica 2018

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 25. Generalnom BH sajmu ZEPS u Zenici 2018., koji će se održati od 02. do 06. listopada 2018. godine.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Bosni i Hercegovini u jesenskom terminu sajmova u 2018. godini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:45 Više...
 


Stranica 7 od 320

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9