OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. organizira skupinu edukativnih radionica

E-mail Ispis PDF

U cilju poboljšanja konkurentnosti poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. će do kraja studenog 2018. godine organizirati radionice u Energetskom centru Bračak.

Edukativne radionice namijenjene su svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima u svrhu informiranja o digitalnom marketingu, društvenim mrežama, izradi web stranica te trade marketingu i distribuciji proizvoda.

U okviru sudjelovanja na radionicama u sklopu provedbe projekta Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u okviru Operacije 2.1.2. “Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (e-BUSINESS), faza II“ dodjeljivati će se potpore male vrijednosti svim prihvatljivim korisnicima.

Navedene potpore male vrijednosti dodjeljivati će se putem organizacije višednevnih edukacija i radionica na teme iz područja e-poslovanja pod vodstvom stručnog predavača Siniše Begovića iz poduzeća Empiria Magna d.o.o.

Trodnevna radionica će se održati u vremenskom periodu od 19.-23. studenog 2018. godine, a dvodnevna radionica od 26.-27. studenog 2018. godine u Energetskom centru Bračak.

Sve ostale informacije vezane uz potrebnu prijavnu dokumentaciju možete pronaći na službenoj stranici Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije d.o.o. ili putem elektroničke adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do dana provedbe same radionice.

PRIVITAK

Program potpora male vrijednosti

Prijavni obrazac za edukacije

Obrazac izjava o korištenim potporama POT 2018

Javni poziv

Ažurirano Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 10:49
 

Novi ispitni rok za upravitelja prijevoza

E-mail Ispis PDF

Obavještavamo vas da će se sljedeći ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza  “Upravitelj prijevoza“ održati u subotu, 1. prosinca 2018. godine u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 2. prosinca 2018. godine.

Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 16. studenoga 2018. godine.

Povjerenstvo je dužno uputiti polaznicima pisani dopis za pristupanje ispitu najkasnije 7 dana prije početka ispita.

Za prijavu ispita potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu i potvrdu o uplati. Prijavnica i podaci za uplatu mogu se preuzeti s web stranice HOK-a, http://www.hok.hr/cehovi/ispit_za_prijevoznike.

Za pripremu kandidata za polaganje ispita o stručnoj osposobljenost koriste se:

  • Katalog pitanja izdanje prosinac 2013.
  • Katalog pitanja i odgovora izdanje prosinac 2013

Katalog pitanja može se preuzeti sa web stranice HOK-a (http://www.hok.hr/cro/cehovi/ispit_za_javni_cestovni_prijevoz). Katalog pitanja i odgovora moguće je naručiti  iz HOK-a uz naknadu u iznosu od 100,00 kuna (na istoj uplatnici kojom se uplaćuje naknada za polaganje ispita upisati iznos od 1.600,00 kuna i “katalog pitanja i odgovora“ će biti poslan na adresu poštom).

Ažurirano Četvrtak, 25 Listopad 2018 07:17
 

Mobilna aplikacija - Visit Zagorje

E-mail Ispis PDF

Otkrijte Zagorje - bajku na dlanu uz aplikaciju Visit Zagorje!

Ispred Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije skrećemo pažnju na aplikaciju koja nudi informacije o dvorcima i muzejima Hrvatskog Zagorja, hotelima, toplicama, restoranima, centrima za posjetitelje, znamenitostima, starim zanatima, crkvama i trgovinama. Istražite priče Zagorja kroz tematske rute, Okuse Zagorja i Zagorje card.

Aplikacija omogućuje korisniku prikaz turističkih objekata skeniranjem QR kodova na interaktivnim turističkim kartama. Interaktivne karte dostupne su u Centru za posjetitelje Zagorje u Roses Designe Outlet centru, Termama Tuhelj, Termama Jezerčica, Bluesun hotelu Kaj, Villi Magdaleni, Hotelu Matija Gubec, Hotelu&Pansionu Zagi, Toplice Hotelu i Turističkim apartmanima Snježna kraljica.

Bilo da planirate putovanje, nalazite se u Zagorju ili želite doživjeti destinaciju iz udobnosti svog doma - app Visit Zagorje je pravi vodič za vas!

Aplikacija je dostupna na iOS i Android uređajima.

Ažurirano Petak, 19 Listopad 2018 11:20
 

Besplatne edukativne radionice u organizaciji Poduzetničkog centra KZŽ

E-mail Ispis PDF

Ispred OKKZŽ skrečemo pažnju na edukativne radionice koje su  namijenjene svima zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji se žele informirati o poslovnom planiranju, dostupnosti e-alata, upravljanju financijama poduzeća, promociji poljoprivrednih proizvoda te komunikacijskim i prezentacijskim alatima za realizaciju poslovnih ideja. Ovim putem Vas pozivamo na prvu u nizu edukativnih radionica naziva „I ja koristim e-alate“ koja će se održati 25. i 26. listopada 2018. godine u Domu Obrtnika u Zaboku (Matije Gupca 81, 49210 Zabok) u trajanju od 15:00 do 20:00.

Više na https://poduzetnickicentar-kzz.hr/poziv-na-edukativne-radionice-podrzi/

Ažurirano Petak, 19 Listopad 2018 10:11
 

Otvoren 7. Interslast

E-mail Ispis PDF

U utorak, 16. listopada 2018. godine u Termama Tuhelj otvoren je  7. Interslast, međunarodni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva. Prijavilo se 70 ekipa (s ukupno 120 raznih slastičarskih, natjecateljskih uradaka) iz Francuske, Velike Britanije, Italije, Paname, Slovenije, Njemačke, Turske i Hrvatske.

S velikim zanimanjem očekuje se i natjecanje u spravljanju izvornih, hrvatskih savijača u pet kategorija, među kojima su i zagorski štrukli. U sklopu kongresa bit će održano i natjecanje slastičara Pastry CUP of Croatia te natjecanje srednjih slastičarskih škola s područja Alpe Jadran i zemalja bivše Jugoslavije. Pobjednička juniorska ekipa odlazi na svjetsko natjecanje SIGEP u Italiju 2019. Ovogodišnji Interslast na neki način je u znaku zagorskih štrukli, pa će sudionice tradicionalne manifestacije Krapinsko – zagorske županije Babični kolači imati radionicu i degustaciju ove izvorne delicije. Posebno će biti zanimljivo kušati izvorne slastice inozemnih slastičara, pa će primjerice panamski sudionici predstaviti cocadas i golleriu, britanski sudionici engleske kolače iz 18. stoljeća, lemon drizzle cake, a gosti će moći kušati i francuske eklere te  brojne druge slastice. Interslast je otvorio župan Željko Kolar, a otvorenju je nazočio i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Davor Pleško i župan Koprivničko - križevačke županije Darko Koren.

Ažurirano Srijeda, 17 Listopad 2018 12:04
 


Stranica 7 od 327

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16