OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Prijavite se na natječaj " Internacionalizacija poslovanja MSP-ova - Faza 2"

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, referentna oznaka: KK.03.2.1.16.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kako bi se ojačala međunarodna konkurentnost olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima. Cilj poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

 

Ažurirano Srijeda, 05 Rujan 2018 08:49 Više...
 

Ministarstvo turizma u 2018. / 2019. nastavlja sufinancirati školovnje novih kadrova

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo turizma će u školskoj godini 2018./19. nastavkom Programa poticanja obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu – Stipendije 2018., sufinancirati nove učenike i studente koji se odluče obrazovati za ugostiteljsko-turistička zanimanja.

Interes za spomenuti program kontinuirano raste tijekom proteklih nekoliko godina, a od 2008. godine, od kada Ministarstvo turizma provodi ovaj program u suradnji s partnerima, potpisani su ugovori o stipendiranju s 1370 učenika i studenata temeljem kojih je do sada ukupno isplaćeno više od 10,7 milijuna kuna.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:41 Više...
 

Istek aplikacijskog certifikata za obveznike fiskalizacije

E-mail Ispis PDF

Obavještavamo obveznike fiskalizacije sukladno zakonskoj regulativi EU kako će se dana 8. studenoga  2018. godine izvršiti zamjena aplikacijskog certifikata Porezne uprave Fiskalcis novim certifikatom.

Ovim certifikatom CIS Porezne uprave potpisuje XML poruku odgovora koja sadrži JIR i koja se povratno šalje naplatnom uređaju obveznika fiskalizacije. Naplatni uređaj bi trebao nakon zaprimanja ove poruke provjeriti njen elektronički potpis uporabom javnog ključa Fiskalcis certifikata koji je obveznik fiskalizacije preuzeo na svoj naplatni uređaj. Korištenje aplikacijskih certifikata je važno radi uspostave sigurnosti i povjerenja s obje strane koje komuniciraju te se njime jedna drugoj predstavljaju.

Javni ključ novog Fiskalcis certifikata Porezne uprave biti će dostupan za preuzimanje od 9. listopada 2018. godine, a moći će se preuzeti kroz FINA tražilicu certifikata (http://rdc.fina.hr/certificate-search/) ili na Internet stranici Porezne uprave.

Demo certifikat Fiskalcistest je dostupan za preuzimanje za potrebe testiranja od 2. kolovoza 2018. godine od 17:00 sati.

Dodatna pitanja oko preuzimanja certifikata možete postaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Sva pitanja oko tehničke podrške vezano za povezivanje na testnu okolinu CIS-a Porezne uprave možete uputiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ažurirano Srijeda, 05 Rujan 2018 07:59
 

Održana 1. konstituirajuća sjednica Skupštine UO Bedekovčina

E-mail Ispis PDF

1. Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine održana je dana 01.09.2018. godine.

Konstituiran je novi saziv Skupštine od 21 člana: Vesna Mitrečić, Ivan Jaković, Damir Stanić, Zdenka Meštrović, Anita Ana Bačani, Vlado Franc, Stjepan Kotarski, Antun Blazinić, Anica Sys, Zdravko Mlakar, Tomislav Omerza, Davor Franc, Dragutin Jurčec, Zlatko Ban, Mladen Herceg, Eduard Roškar, Goran Košutić, Stjepan Hrvoj, Mirjan Sedak Benčić, Marija Horvat i Ivan Vidiček.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina u mandatnom razdoblju 2018.-2022. izabran je Stjepan Kotraski, vlasnik obrta Instalacije - trgovina „PLINOTEHNIKA „. Obrt ima otvoren od 1995. godine.

Stjepan Kotarski je od 2010.g. predsjednik Ceha uslužnih obrta, član Upravnog odbora i član Skupštine Udruženja, a od 2015. godine predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina. Član Upravnog odbora i Skupštine OKKZŽ od 2015.godine, te član Ceha uslužnog obrta u mandatu 2010.-2014.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:41 Više...
 

Poziv na edukativnu radionicu Biznis akademija

E-mail Ispis PDF

U sklopu Programa 26. Zagorskog gospodarskog zbora Krapina 2018. u petak 7. rujna 2018. godine (od 10 do 12 sati u dvorani HGK ŽKKrapina) ispred OKKZŽ pozivamo članstvo na edukativnu radionicu Biznis akademije, prve digitalne platforme koja na hrvatskom jeziku educira obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja.

Program radionice: KAKO DIGITALNI MARKETING MOŽE POBOLJŠATI VAŠU PRODAJU, KOJI SU TO BESPLATNI ALATI KOJI POMAŽU KOD PROVOĐENJA DIGITALNOG MARKETINGA, KAKO ISKORISTITI GOOGLE I FACEBOOK ZA PRIVLAČENJE KUPACA, ŠTO JE SVE POTREBNO DA BISTE IMALI WEB SHOP

Ostali detalji dostupni u prilogu! Zahvaljujemo na odazivu!

Ažurirano Petak, 31 Kolovoz 2018 13:52
 


Stranica 6 od 320

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 124