OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Najava 52. sajma i izložbe zagorskih vina Bedekovčina 2019.

E-mail Ispis PDF

U organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Udruge Vino zagorje, HGK-Županijske komore Krapina, Obrtničke komore KZŽ i Ministarstva poljoprivrede dana 24. i 25. svibnja 2019. godine održati će se „52. Sajam i izložba zagorskih vina“, Bedekovčina 2019. godine. Svečano otvorenje će započeti u 17.00 sati. U prilogu: bogat Program 52. SAJMA I IZLOŽBE VINA BEDEKOVČINA 2019.

Attachments:
Download this file (PLAKAT.pdf)PLAKAT.pdf[ ]2991 Kb
Ažurirano Srijeda, 22 Svibanj 2019 13:00
 

Prdstavljeni izlagači OKKZŽ na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

E-mail Ispis PDF

Na ovogodišnjem  Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu , koji se održao od 13. do 17. svibnja 2019. godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore predstavili su se i izlagači Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Zahvaljujući sufinanciranju od strane Krapinsko-zagorske županije na sajmu je prikazan presjek starih zanata i tradicijskih obrta  putem uzoraka ručno rađenih tradicijskih i umjetničkih obrta. Svoje tradicijske i umjetničke proizvode u zajedničkoj vitrini ispred OKKZŽ  predstavili su slijedeći obrti: «ATELIER VARGA», vl. Darko Varga, Zlatar, «Bačvarska i kačarska  radnja», vl. Drago Petek , Đurmanec, «Bravarsko kovačka radionica», vl. Stjepan Mišak,  S.K. Začretje, «Medičarsko svjećarska radnja  ZOZOLLY  utemeljeno 1882», vl. Vlasta Hubicki, Marija Bistrica, « Medičarna Šćuric », vl. Brankica Šćuric, Marija Bistrica, «Keratims», vl. Mladen Savić, Bedekovčina, «Eko – etno», vl. Neven Krušelj, Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata « Podhraški », vl. Bojan Podhraški, Hum na Sutli, «BGS», obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje, vl. Lidija Božiček, Desinić,«L  ART», vl. Lilijana Javorić Ilić,Tuhelj, «Izrada igračaka i suvenira», vl. Renata Čukelj, Marija Bistrica, ZLATARNA «VRANČIĆ», vl. Hrvoj Vrančić, Zabok i SŠ Bedekovčina – smjer proizvođač keramike, «KRALUŠ» obrt za umjetničko ukrašavanje, vl. Marijana Sačer, Marija Bistrica, «LONČARSTVO ANDROIĆ» obrt za proizvodnju keramike, vl. Božek Androić, Mače, «MATEJA LESIČAR» obrt za proizvodnju keramike, vl. Mateja Lesičar, «Art studio DUGA» vl. Martina Šamec, Zabok, Izrada proizvoda od keramike i prodaja suvenira, vl. Vesnica Benčić, Zlatar Bistric i " PROMEGA " metaloprerađivačka i trgovačka radnja,vl. Mario Kiseljak, Jazvine. Uz  izlagače posjetiteljima dostupni su bili i katalozi tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije, katalozi „Od temelja do krova“ i katalozi metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije.

Ažurirano Srijeda, 22 Svibanj 2019 12:37
 

Od 1. lipnja zabrana korištenja pojedinih cesta i graničnih prijelaza u Sloveniji

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo infrastrukture Republike Slovenije uputilo je službeni dopis vezan uz zabranu korištenja pojedinih cesta i graničnih prijelaza koja stupaju na snagu 1. lipnja 2019.

Prema dobivenim informacijama:

-       zabranjuje se korištenje cesta G1-6 (Jelšane – Postojna) i G1-7 (Starod – Kozina) za vozila u tranzitu osim za vozila koji imaju sjedište/podružnicu ili odredište u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji, a kreću se prema Italiji,

-       ograničava se korištenje graničnih prijelaza Središče ob Dravi i Zavrč za vozila iznad 7,5 tona nosivosti osim za one koji imaju početnu i završnu točku u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Granični prijelazi Dobovec i Bistrica ob Sotli bit će zatvorene za sva teretna vozila iznad 7,5 tona koja su u tranzitu kroz Sloveniju,

-       granični prijelazi Gibina, Razkrižje, Ormož i Gornji Leskovec bit će zatvoreni za sva teretna vozila iznad 7,5 tona bez obzira nalaze li se u tranzitu kroz Sloveniju ili imaju ishodišnu točku točnije cilj u Sloveniji.

Ažurirano Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 11:00
 

Dani otvorenih vrata poslodavca 2019.

E-mail Ispis PDF

Od 06. do 10.svibnja 2019.g  održani su Dani otvorenih vrata poslodavaca gdje su učenici 6. i 7. razreda osnovnih škola sa područja Krapinsko- zagorske županije posjetili poslodavce te se iz prve ruke upoznali sa proizvodnim procesima, radnom okolinom i cjelokupnim radnim procesom.

 

Na Danima otvorenih vrata sudjelovalo je više od 150 učenika iz 7 osnovnih škola, a učenici su posjetili:

 • STOLARIJA ĆUK; vl. Nedjeljko Ćuk; Oroslavje
 • MEDITEX, vl. ROBERT ČRNJEVIĆ, Zabok
 • „JOSIP PLEŠKO“, vl. DAVOR PLEŠKO, Gubaševo, Zabok
 • ALATI STUHNE D.O.O., Pregrada
 • STARŽAPLASTIKA D.D. , Hum na Sutli
 • Terme Tuhelj d.o.o., Tuheljske Toplice

Dane otvorenih vrata provodi Zagorska razvojna agencija u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Obrtničkom komorom KZŽ, HGK ŽK Krapina i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, PU Krapina u sklopu projekta ENTER- Entrepreneurship for employment, koji je sufinanciran sredstvima Europske unije. Projektne aktivnosti su između ostaloga usmjerene na promociju i popularizaciju deficitarnih zanimanja na području Krapinsko zagorske županije. Uz aktivnosti koje se već provode (promocija deficitarnih zanimanja u Osnovnim školama) u tijeku je izrada promotivnih filmova na temu deficitarnih zanimanja, a koji će biti plasirani putem socijalnih medija sa svrhom dopiranja do ciljnih skupina (djece i roditelja), zatim organizacija brojnih promotivnih aktivnosti namijenjenih roditeljima i djeci te organizacija Dana otvorenih vrata poslodavaca namijenjenih učenicima.

Ažurirano Četvrtak, 16 Svibanj 2019 07:32
 

Promocija mog poljoprivrednog proizvoda

E-mail Ispis PDF

Ispred OKKZŽ skrećemo pažnju članstvu kako Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u sklopu projekta Održivi razvoj poduzetništva Krapinsko-zagorske županije - PODRŽI, organizira besplatne radionice na temu: Promocija mog poljoprivrednog proizvoda, koje će se održati:

 • 22. svibnja 2019. godine sa početkom u 15h u Centru za prirodu „Zagorje“ u Radoboju (Radoboj 34a)
 • 23. svibnja 2019. godine sa početkom u 15h u Gradskoj vijećnici u Pregradi (Josipa Karla Tuškana 2)
 • 25. svibnja 2019. godine sa početkom u 10h na Bedekovčanskim jezerima (Bajeri) u Bedekovčini

Sve detaljne informacije možete pronaći na letcima koje prilažem u privitku ovog maila ili na web stranici: www.poduzetnickicentar-kzz.hr . Sudjelovanje na radionici je besplatno.

 


Stranica 5 od 352

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21