OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

DODIJELJENA PRIZNANJA NA 53. MOS-u

E-mail Ispis PDF

Na Zagrebačkom velesajmu 08. travnja, dodijeljena su priznanja izlagačima na četiri sajma - Graditeljstvo, Zagreb transport Show, Interklima i Obrtništvo, na  53. Međunarodnom obrtničkom sajmu je od 5. do 9. travnja sudjelovala i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije sa ukupno 16 izlagača-obrtnika. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dodijelilo je i ove godine izlagačima sajma tradicionalne nagrade "Vrijedne ruke" najboljem poduzetniku–izlagaču–obrtniku za najbolji proizvod; najbolji izvozni proizvod; inovativni proizvod; tradicionalni ( umjetnički proizvod ) i za najbolji proizvod ženskog poduzetništva.

S osobitim zadovoljstvom ispred Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije ističemo kako je za kategoriju najbolji proizvod ženskog poduzetništva: Druga nagrada - Priznanje Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva „Vrijedne ruke“ i sudjelovanje na XV. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu u Šibeniku, dodijeljena Svječarsko-medičarskom obrtu ''LICITARI BIČAK'' iz Marije Bistrice, vlasnice Ljerka Bičak Dragija. Gospođa Ljerka Bičak Dragija ovo Priznanje je dodijeljeno za licitarsko srce izrađeno od prirodnih sastojaka upakirano u eko ambalažu. Troškove boravka snosi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

 

 

NAJAVA 12. TRIJENALA ZAGORSKOGA SUVENIRA

E-mail Ispis PDF

U Muzeju seljačkih buna u Gornjoj Stubici otvara se u nedjelju, 10 travnja 2011. godine 12. trijenale zagorskoga suvenira. Prilikom otvorenja izložbe biti će objavljeni i dobitnici nagrada, a prigodni će program izvesti dječja sekcija KUD-a Lovro Ježek iz Marije Bistrice. Izložbu će otvoriti župan Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić. Prisutnima će se obratiti i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec. Sve do 17 sati biti će organizirane demonstracije obrta i prigodne prodaje suvenira. U 14 sati koncert Lidije Bajuk.

Attachments:
Download this file (najava trijenala.doc)najava trijenala.doc[ ]288 Kb
Više...
 

TOMISLAV MIHELIĆ NOVI PREDSJEDNIK UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

E-mail Ispis PDF

Tomislav Mihelić, izabran je na izbornoj, 4. sjednici Skupštine Udruženja održanoj 06. travnja 2011. godine, jednoglasnom  Odlukom  članova Skupštine Udruženja za novog predsjednika Udruženja obrtnika grada Zaboka, mandat 2010 -2014 godine.

Ažurirano Petak, 15 Travanj 2011 08:46 Više...
 

OKKZŽ NA 53. MOS-u ZAGREB

E-mail Ispis PDF

U sklopu Proljetnih sajmova na Zagrebačkom velesajmu  Hrvatska obrtnička komora pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, zajedno s područnim obrtničkim komorama i udruženjima obrtnika i ove godine organizira nastup na  53. Međunarodnom obrtničkom sajmu koji se održava  u razdoblju od 05. do 09. travnja 2011. godine.

Ažurirano Srijeda, 06 Travanj 2011 13:27 Više...
 

PRVE PREZENTACIJE OBRTNIČKIH I OSTALIH SREDNJOŠKOLSKIH PROGRAMA

E-mail Ispis PDF

PRVE PREZENTACIJE OBRTNIČKIH I OSTALIH SREDNJOŠKOLSKIH PROGRAMA

 

U ponedjeljak, 04.04.2011. godine održana je prva prezentacija obrtničkih i ostalih srednjoškolskih programa u OŠ Đurmanec u 15,30 sati, a u OŠ „August Cesarec“ u Krapini u 18,00 sati. Prezentaciju su vodili predstavnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Udruženja obrtnika Krapina, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - PS Krapina i srednjih škola KZŽ.

Ažurirano Petak, 29 Travanj 2011 09:33 Više...
 


Stranica 317 od 336

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 24