OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

PREDSTAVLJEN PROGRAM POTICANJA OBRAZOVANJA U UGOSTITELJSTVU

E-mail Ispis PDF

Predstavljen Program poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu

Dana 04. 10. 2010. u Varaždinu je predstavljen Program obrazovanja i obuke kadrova u turizmu Ministarstva turizma s ciljem podizanja ukupne kvalitete hrvatskog turizma, jačanja interesa mladih za stjecanjem zanimanja u ugostiteljstvu i turizmu, podizanja svijesti poslodavaca o potrebi ulaganja u vlastite kadrove, osiguranja zapošljavanja te podizanje standarda obrazovanja uređenjem kabineta za stručnu nastavu u školama.

Ažurirano Utorak, 05 Listopad 2010 11:38 Više...
 

PROVEDBA PROJEKTA IPA 2007. - 2009.

E-mail Ispis PDF

 Provedba projekta IPA 2007-2009

„Poticanje intenzivnijeg uključivanja  osoba s invaliditetom na tržište rada“ u KZŽ

U sklopu projekta„Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada“ čiji je opći cilj poboljšanje socijalne uključenosti osoba s invaliditetom kroz njihovu integraciju na tržište rada, radi promocije i poticanja zapošljavanja osoba s invaliditetom na regionalnoj razini (uvažavajući partnerski pristup) kroz razvoj i provedbu aktivne politike tržišta rada, dana 30. rujna i 01. listopada, 2010. od 9:00h do 18:00h organizirana je radionica i obuka na kojoj je učestvovao i predstavnik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije gospodin Darko Varga predsjednik Ceha tradicijskog i umjetničkog obrta OKKZŽ. Sadržaji su bili slijedeći:

Ažurirano Petak, 01 Listopad 2010 12:08 Više...
 

PRAVILNIK O OBVEZNOM UPISU TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

E-mail Ispis PDF

OKKZŽ SKREĆE PAŽNJU NA

PRAVILNIK O OBVEZNOM UPISU TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

Donošenjem Pravilnika o obveznom upisu trgovaca voćem i povrćem ( trgovina na veliko i/ili malo, seosko gospodarstvo i OPG) u Upisnik trgovaca voćem i povrćem (NN 91/2010) Ministarstvo nadležno za poljoprivredu uspostavlja Upisnik trgovaca voćem i povrćem te provodi nadzor nad provedbom inspekcijskog pregleda trgovaca voćem i povrćem. Od 31. srpnja 2010. započele su prijave u Upisnik na propisanom obrascu, a krajnji rok za prijavu je 31. prosinca 2010. Upis u Upisnik nije obvezan za pravne ili fizičke osobe čije su aktivnosti u sektoru voća i povrća ograničene na prijevoz robe. Prijavom u Upisnik i rezultatima nalaza inspekcijskog pregleda (Pravilnik o tržišnim standardima za voće i povrće NN 77/2010.) određivat će se ovlašćivanje pojedinih trgovaca (Ovlašteni trgovac) za kontrolu usklađenosti voća i povrća s tržišnim standardima, koji će biti obvezni danom pristupanje Republike Hrvatske EU.

Pravilnik o upisu u Upisnik trgovaca voćem i povrćem NN 91/2010. u privitku.

Ažurirano Četvrtak, 14 Listopad 2010 12:17
 

OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO

E-mail Ispis PDF

«OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO»

Zagorska razvojna Agencija d.o.o. i partneri: Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Krapinsko Zagorska županija, HGK ŽK Krapina i Obrtnička komora Krapinsko zagorske županije u sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2010. godinu, objavljuju poziv na edukacijske radionice namijenjene subjektima malog i srednjeg gospodarstva kao i budućim poduzetnicima početnicima sa područja Krapinsko-zagorske županije. Cilj Projekta je obrazovanje i usvajanje specifičnih znanja i vještina o poduzetništvu, a u funkciji cjeloživotnog učenja za poduzetništvo.

Naziv radionica:

Ažurirano Četvrtak, 30 Rujan 2010 11:08 Više...
 

DODATAK UGOVORA O POSLOVNOJ SURADNJI

E-mail Ispis PDF

Dodatkom Ugovora o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke banke proširena ponuda za zagorske obrtnike

OBRTNICIMA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE NA RASPOLAGANJU I POVOLJNIJI DUGOROČNI KREDITI ZA OBRTNA SREDSTVA

 Proširenjem Ugovora o suradnji OKKZŽ i Zaba obrtnicima omogućuju pristup jeftinijim dugoročnim financijskim sredstvima kako bi im omogućili nastavak proizvodnog ciklusa

Dodatkom Ugovora o poslovnoj suradnji potpisanim 29.09.2010. g. u Krapini, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačka banka obrtnicima na području Krapinsko-zagorske županije osigurali su posebnu kreditnu ponudu  - dugoročno financiranje trajnih obrtnih sredstava pod povoljnijim uvjetima, koju obrtnici mogu iskoristiti do kraja 2010. godine.

Ažurirano Srijeda, 29 Rujan 2010 13:14 Više...
 


Stranica 316 od 322

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18