OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Izborna sjednica Skupštine UO Zlatar

E-mail Ispis PDF

Udruženje obrtnika Zlatar, je 19. 9. 2018. održalo Konstituirajuću sjednicu Skupštine na kojoj su imenovani članovi u tijela Udruženja za mandatno razdoblje 2018. – 2022.

Konstituiranjem Skupštine, započeo  je rad novog saziva u sastavu:  Martina Kulfa, Božek Androić, Darko Varga, Ivan Štahan,  Zlatko Varga, Silvia-Ana Sviben, Hrvoje Horvat Zvonko Sedak-Benčić, Darko Rogina, Višnja Loparić, Smiljana Krajnik, Marijan Jembrih, Stjepan Adanić, Zdravko Domitran i Ivica Krpelnik.

Jednoglasnom Odlukom za predsjednika Udruženja u novom mandatu imenovan je Darko Varga, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci, te je naglasio da će raditi za dobrobit Udruženja i obrtništva uz potporu ostalih članova,  a za potpredsjednika Udruženja jednoglasno je imenovan je Hrvoje Horvat. Na navedenoj sjednici Skupštine Udruženja imenovani su članovi Upravnog odbora u sastavu Siniša Klancir, Dražen Maček, Martina Kotolenko, Višnja Loparić, Smiljana Krajnik, Marijen Jembrih i  Ivica Vidović, izabrani su  i članovi  Nadzornog odbora Udruženja  Silvia – Ana Sviben, Zdravko Domitran i Stjepan Adanić, a za predstavnike u Skupštini Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije, mandatno razdoblje 2018. – 2022. izabrani  su Višnja Loparić, Darko Varga i Ivan Štahan.

Sjednici je prisustvovao potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije Tomica Jurinjak, iskoristio je  priliku da čestita predsjedniku Udruženja, Darku Vargi na izabranoj dužnosti,  kao i  novoizabranim članovima u tijelima Udruženja, te im poželio uspješan rad u novom mandatu.

Ažurirano Četvrtak, 20 Rujan 2018 14:19
 

Izvješće s konstituirajuće sjednice UO Krapina

E-mail Ispis PDF

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine održana je dana 17.09.2018. godine. Na sjednici je Konstituiran novi saziv Skupštine od 19 člana u sastavu: Tomica Jurinjak, Sandra Šimunić, Željko Šalković, Tomislav Horvat, Darko Bolfek, Damir Čuček, Dejan Krkalo, Vladimir Vidović, Ivan Peperko, Branko Šimunić, Slaven Svečnjak, Milan Frljužec, Mario Petek, Jagoda Špiljak, Ljubomir Marjanović, Mirko Kuhar, Zvonko Semenić, Silvija Vinceljak i Krunoslav Katalenić.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj u mandatnom razdoblju 2018.-2022. izabran je Vladimir Vidović, iz Jazvina 16, 49232 Radoboj.  Na dužnost potpredsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj u mandatu 2018.-2022. g. izabran je Tomica Jurinjak. Za  članove Upravnog odbora u mandatu  2018.-2022. imenovani su: Mario Kiseljak, Tomica Jurinjak, Liljana Cvrtila, Robert Horvat, Mario Petek, Damir Čuček, Željko Šalković, Milan Frljužec i Tomislav Horvat.

Za članove Nadzornog odbora imenovani su: Silvija Sirovec, Mirko Kuhar i Slaven Svečnjak. Za predstavnike u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije imenovani su Damir Čuček, Mario Kiseljak, Mario Petek i Tomica Jurinjak. Novoizabrani predsjednik Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj  Vladimir Vidović zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i podršci.

Sjednici Skupštine nazočio je i potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga. Čestitao je predsjedniku Vladimiru Vidoviću na dužnosti predsjednika  kao i ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti za mandatno razdoblje 2018. – 2022. godina.

Ažurirano Četvrtak, 20 Rujan 2018 09:53
 

Izlagači OKKZŽ na 51. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju

E-mail Ispis PDF

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu obrtništva u Celju koji se održavao od 11. - 16.09.2018. u  organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore u Celju se predstavilo 17 izlagača, od kojih pet po prvi put.

51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju jedan je od najvećih obrtničkih sajmova u široj regiji. Hrvatska obrtnička komora sudjeluje na ovom Sajmu već 23. put te omogućuje svojim članovima prezentaciju proizvoda, izlazak na nova tržišta i poslovno umrežavanje.

Hrvatsku obrtničku komoru i MOS sajam povezuje višegodišnja suradnja koja je omogućila predstavljanje brojnih hrvatskih obrtnika kao izlagača zahvaljujući sufinanciranju izlagačkog prostora, ali i kompletne logistike od strane HOK – a.  Na ovogodišnjem izdanju sajma predstavilo se preko 1400 izlagača iz 30 država, a zemlja partner je Srbija.

Ažurirano Petak, 21 Rujan 2018 11:57 Više...
 

Prijavite se na tribinu " Autotaksi i prijevoz vozilima do osam putnika "

E-mail Ispis PDF

Hrvatsko društvo za transportno pravo (HDTP) i Hrvatska obrtnička komora (HOK) pozivaju Vas na tribinu „Autotaksi i prijevoz vozilima do osam putnika prema Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu 2018: novi izazovi“, koja će se održati u utorak, 25. rujna 2018.  S početkom u 17 sati, u Ilici 48/II, Zagreb (Velika dvorana Hrvatske obrtničke komore).

Nakon velikih prijepora u javnosti izazvanih liberalizacijom usluga autotaksi prijevoza, kao i problema zakonskog uređenja prijevoza vozilima do osam putnika, od novog se Zakona o prijevozu u cestovnom prometu (ZPCP), donesenog početkom 2018. godine, mnogo očekivalo. Novim ZPCP-om značajno je olakšan ulazak na tržište autotaksi usluga, no istovremeno su postavljeni i novi zahtjevi, prvenstveno radi povećanja sigurnosti korisnika autotaksi prijevoza. Pored toga, ZPCP 2018 otvara vrata i novim inovativnim oblicima cestovnog putničkog prijevoza - prijevoz vozilima do osam putnika. Budući da pravom Europske unije takav oblik prijevoza nije uređen u potpunosti, postavlja se pitanje je li takav prijevoz uopće dopušten, i ako jest, pod kojim uvjetima i uz koje pretpostavke.

Da li je ZPCP 2018 riješio postojeće probleme organizacije autotaksi prijevoza i prijevoza vozilima do osam putnika? Kako nova rješenja funkcioniraju u praksi? Koji su novi izazovi pred nama i na koji način unaprijediti sustav?

 

Ažurirano Petak, 14 Rujan 2018 11:36 Više...
 

Članice Ceha frizera OKKZŽ na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

E-mail Ispis PDF

Od 8. do 9. rujna 2018.g. u Parizu je održano Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara koje su posjetile i članice Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije: Višnja Loparić, vlasnica Frizerske radnje za žene i muškarce iz Lobora, predsjednica Ceha frizera OKKZŽ , članica Ceha frizera Hrvatske obrtničke komore te članica trenerskog tima hrvatskih natjecatelja na svjetskom prvenstvu, članice Ceha frizera Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Liljana Cvrtila, vlasnica Frizerskog salona Liljana iz Krapine i Renata Šćukanec Hopinski, vlasnica Salona ljepote Renata iz Velikog Trgovišća kao i Vesna Gučin Županić, vlasnica Salona za njegu i održavanje tijela Donattela iz Zlatara.

Hrvatski predstavnici su i ove godine ostvarili veliki uspjeh. Najbolji rezultat ostvarila je mlada natjecateljica Matea Mesić iz Velike Gorice koja je osvojila brončanu medalju u kategoriji " prestige bridl style ".

Ažurirano Petak, 14 Rujan 2018 09:35
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 317

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16